Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

aut.E.Tutkus

Mielieji,

pirmiausia noriu padėkoti visiems, kurie šiais metais buvo su manimi. Kai kurie iš jūsų skaito mano Blog’ą nuo pat pirmosios dienos iki šiol..

Man didelė garbė ir džiaugsmas žinoti, kad šiais laikais, kai dauguma neturi laiko netgi svarbiausiems dalykams, jūs skaitote tai, ką aš čia parašau, domitės kuo aš gyvenu ir kas man svarbu. Esu iš prigimties gana atviras žmogus ir man svarbu, kad žinias, gražias mintis, kurias aš sužinau galėtų paskaityti ir kiti. Ačiū dar kartą..

Dar didesnis ačiū tiems, kurie suranda laiko ir pakomentuoti mano įrašus. Juk kiekvienam svarbu žinoti, kokius pamąstymus iššaukė viena ar kita mano mintis. Tik dialogas gimdo tolesnį rezultatą..

Pažadu, kad kitais metais bus dar daug įdomių temų, minčių. Pažadu atsakyti į jūsų klausimus ( jeigu jų bus), parašyti temomis, kurios jus domina. Šie metai man buvo tik “pirmasis blynas”, tačiau man buvo smagu išbandyti naują savo laisvalaikio leidimo būdą.

Tikiu, kad kiti metai mums visiems bus nepaptastai įdomūs, galbūt ir nelengvi, tačiau vedantys mus į priekį.

Visiems jums ir jūsų artimiesiems linkiu visų pirma geros sveikatos!!!! Šiais metais aš vėl turėjau progą pajusti kokia ji yra svarbi, nes “pagavome” mano organizme vieną ligą jai vos tik pradedant plisti..o po pusės metų galėjo būti ir per vėlu.

Taigi, saugokime vieni kitus, gyvenkime kiekvieną dieną kaip tik galime prasmingiau ir gražiau, nebijokime vieni kitiems sakyti gražių žodžių ir daryti gerų darbų kasdien..

Ačiū jums, kad esate.

P.S. Ir dar…didelis AČIŪ mano Blog’ui nuostabiausias fotografijas davusiam E.Tutkui. Tikiuosi ir kitais metais turėsime galimybę stebėti vaizdus jo akimis..

Kategorijos: Pamąstymai apie..

4 Komentarų iki šiol.

  1. Laura says:

    Gražus sveikinimas, tikiuosi kaip tik sveikatos ir gauti:)

  2. L.............. says:

    aciu Jums Rasa uz si puslapi, visada idomu cia apsilankyt, rast graziu minciu,manau zmonems tikrai to reikia,man ypac patinka eilerasciu analizes. Tad laimingu Jums ir Jusu seimai Naujuju Metu! Iki pasimatymo kitais metais cia,kaip visada..

  3. Rene says:

    Daugybe puikiu zodziu yra skirta palinkejimams.As Jums,Rasa,noriu palinketi sveikatos,kantrybes,neprarasti to,ka turite,o gauti dar daugiau-to ,ko trokstate…
    As tai jau ryt poryt lauksiu nauju Jusu minciu.Vadinasi,vajetau!uz metu!
    :-)
    Su sventemis!

  4. rita says:

    Su artėjančiais!Linkiu darbingų,kūrybingų ir linksmų naujųjų metų.Iki susimatymo sekančiais metais.