Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Khmer Massa masažo salonas

Kaip Jums atrodo, ar galima atsipalaiduoti ir gauti labai kokybišką masažą nuvykus į didelį, modernų prekybos centrą? Man iki šiol tai atrodė visiškai nesuderinami dalykai, nes lankiausia visai kitkiose vietose esančiuose masažo salonuose. Į ten važiuojant jau iš karto nusiteikdavai, kad tam skirsi nuo 2 iki 3 valandų.. Reikia tam nusiteikti ir t.t. Tačiau nedažnai tam rasdavau laiko, nes vis atsidanda kitų darbų.

Taigi, vieno vakrėlio metu kolega pradėjo pasakoti, kad prekybos centro “Panorama” patalpose veikia masažo salonas, kur masažą daro specialistai iš Kambodžos, o salono savininkė yra Yelin Mey- Polujanskas. Tai moteris, kuri pati iš ten kilusi ir Lietuvoje išgarsėjo kaip “Dainų dešimtuko” dalyvė LTV. Taigi, kolega pabrėžė, kad tame salone jam bene pirmą kartą buvo pasiūlyta tiesiog pabandymui pamasažuoti pečius nemokamai, kad jis pajustų koks tas masažas galėtų būti. Štai čia yra svarbus marketinginis veiksnys- žmogui siūlai pabandyti, ir jei jam patiko jis dešimčiai kitų pasakys, o ir pats būtinai lankysis.

Ach, žinoma, prisimiau ir aš, kad esu mačiusi “Panoramoje” tą saloną, bet negalvodavau ten užsukti dėl jau anksčiau minėtų priežaščių.

Šį kartą susiruošiau pabandyti ten ( masažą užsisakiau pasiskambinusi telefonu) ir man labai patiko dėl keleto priežaščių:

  1. Idėja tokia, kad čia gali gauti ir 30 min trunkantį taškinį ( akupresūra – iš žodžių “akupunktūra” ir “spaudimas” kilęs derinys )masažą būtent toms vietoms, kurios tau yra problematinės, pvz. galvos ir nugaros.
  2. Įėjus į patalpą pasijauti visai kitaip nei moderniame centre, nes visur sukurta rytietiška, bet be religinių niuansų( kas man būtų nelabai priimtina) aplinka.
  3. Masažuotojas nepaprastai paslaugus ir visada besišypsantis, kas leidžia pajusti tą būdingą Azijos šalims paslaugumą ir šilumą.
  4. Kai administratorė mane palydėjo į kabinetą, perspėjo, kad jei bus per stiprus masažas aš iš karto pasakyčiau masažuotojui. Aš tik nusišypsojau, nes man dar niekada nebuvo per stiprus masažas ( greičiau atvirkščiai ). Dažnai sakau, kad paglostymams nereikia eiti pas masažistus, nes yra ir kitų būdų.. Taigi, šį kartą buvo kitaip..aš jau buvau besiruošianti sakyti, kad šiek tiek per stipriai, bet neprireikė. Užtat išekusi iš masažo jaučiausi puikiai, nugara atpalaiduota, pečiai tiesūs. Ir tas poveikis buvo dar gana  ilgai. O beje, žmonės kalba, kad ten yra masažuotoja mergina, kurios rankos dar stipresnės už to vaikino, kuris masažavo nugarą šį kartą.
  5. Man dar patiko, kad galima pasirinkti ar nori daryti sausą ar su aliejais masažą. tai labai tiko man, nes tą dieną dar turėjau daug darbų ir nenorėjau, kad mane teptų aliejumi.
  6. Kitas privalumas tai, kad tai daroma už labai patrauklią kainą. Tas 30min. masažas (pvz. galvos ir pečių; nugaros ir galvos;kelių,apatinės kojų dalies ir pėdų ir t.t. ) kainuoja 60 lt. Manau, kad tai tikrai labai prieinama kaina. Žinoma, čia yra ir kitų masažų, kurie yra brangesnis, tačiau svarbu, kad netgi už 60 lt. gali gauti superinį masažą. ( Čia gali būti ir dovanos idėja tiems, kurie nenori ar negali dovanoti masažo artimajam už 250 lt., tačiau nori suteikti gerą emociją).
  7. Kitas pliusas, tai laiko sutaupymas, nes ar prieš masažą ar po jo, gali atlikti dar daug darbų, kuriuos turi atlikti prekybos centre. Be to, nereikia sukti galvos dėl parkingo.

Taigi, man tai buvo atradimas, kuriuo noriu pasidalinti. Apie visus medicininius, terapinius niuansus čia net nekalbėsiu, nes juos sužinoti galima ten.

Ir dar…man dar labai smagu, kad žmogus iš kitos šalies, kaip Yalin nesėdi sudėjusi rankų, o daro kažką gražaus ir prasmingo. Ir tai daroma ne vien tik išrinktųjų sluoksniui, o tiesiog daug dirbančiam žmogui sutiekiama galimybė pasijusti geriau.

Kategorijos: Įdomybės, Verslas

5 Komentarų iki šiol.

  1. Justas says:

    Vyrai vyrėjai – nuostabūs, vyrai masažuotojai – nuostabūs, vyrai šokėjai – nuostabūs. Vyrai yra nuostabūs :D Tik kodėl vyrai vyrai praranda šią savybę būti nuostabiais?..

  2. Rasa says:

    Justai, juk tekste yra mintis, kad moteris masazuoja dar nuostabiau.. :) Sito jau nenorejai pamatyti,a?

  3. […] tame bloge rasti tokių sakinių, tai reikia kažkaip užsižymėti […]

  4. Rene says:

    Masaazai,paglostymai,pasimasazavimai,pasiglostymai…-viskas puiku ir reikalinga musu kunui ir sielai.Tik neduokite masazuoti pacio stuburo i bet kieno rankas-tai pavojinga jusu sveikatai.Rasau rimtai.

  5. Indre says:

    super gera vieta pailseti. labai rekomenduoju isbandyti, kas dar nebande. siandien zadu ten istrukti per pietu pertrauka.