Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

aut.E.Tutkus

Laikas lekia nepastebimai..Štai jau metai kai aš pradėjau rašyti savo Blog’ą..gerai, kad nepražiopsojau tokios svarbios sukakties. :)

Nepaprastai smagus laisvalaikio leidimo būdas, galimybė bendrauti su žmonėmis neapsiribojant buvimu vienoje patalpoje, galimybė sutikti naujų žmonių, pasisemti naujų idėjų ir patarimų ir pačiai jais pasidalinti..Štai priežastys kodėl iki šiol rašau ir manau, kad ir toliau rašysiu.

Praėjau rodos visai nemažai etapų, t.y. begalinis entuziazmas rašyti, paskui tinginystė, po to jautimas kažkam įsipareigojus rašyti, po to vėl begalinis noras rašyti. Kartais atsitinka taip, kad norisi rašyti tam tikra tema, bet dėl vienų ar kitų priežaščių negalėsiu būti visiškai atvira ir tada geriau nerašai iš viso..taip jaučiausi kai buvau apsirgusi ir galvoje buvo tik juodžiausios mintys.

Dažnai atsitikdavo ir taip, kad jau būdavau susiruošusi rašyti,tačiau darbai taip išvargindavo, kad visos mintys dingdavo vos įžengus į namus, nes norėjosi tik miegoti.

Buvo pasirodę netgi pamąstymai internete, kad savo dienoraštį rašau ne aš, o užsakyta PR agentūra, nes aš tam tiesiog neturėčiau laiko. Tai man komplimentas, nes tai parodo tam tikrą mano rašinėjimo egzitavimą ne tik čia, bet ir kitose erdvėse. O laiko surasti rašyti pačiam privalu, nes kitu atveju kam tada tas dienoraštis..

Man rodos mano Blog’o rašymas bent jau keletui žmonių davė mintį ir patiems rašyti ir jie tai daro netgi sėkmingiau nei aš.

Taip pat mano mintys čia nuslopina norą domėtis manimi spaudoje, nes manau, kad kam įdomu- čia randa mano minčių tiesiogiai.

Čia matomi ir mano darbai, kasdienybė.

Esu labai dėkinga visiems skatytojams už laiškus ir komentarus. Tai man didžiausia dovana.

P.S. Jau turiu 100 naujienų prenumeratorių. Su kolega buvome susitarę, kad kai jų bus 100 gersime šampaną. Tada aš nelabai tikėjau, kad tai bus..

Taigi, dar kartą AČIŪ.

7 Komentarų iki šiol.

  1. ežiukai says:

    :) sveikinu. 1 metai ir 100 prenumeratorių ne juokas. taip, rašymas turi būti malonumas, o ne pareiga…

  2. Kestutis says:

    Nuoširdžiausi sveikinimai.

  3. Laima says:

    Sveikinu, Rasa! Nuosirdus paprastumas ir vercia kats nuo karto uzsujkti i sia jaukia internetine svetaine. Sekmes, didziules sekmes!

  4. Laima kita says:

    galit mane laikyti 101 pastovia sio blogo skaitytoja nors ir nesu prenumeratore, bet labai patinka cia jusu Rasa straipsneliai,smagu rast idomiu minciu, tai tarsi “maistas” tik protui…sekmes visokeriopos gyvenime ir esat cia daugelio laukiama

  5. Rasa says:

    Aciu labai uz linkejimus!

  6. Rita says:

    Su mazu Gimtadieniu, Rasa! Nuosirdziausios sekmes! Linkiu dar daug tokiu gimtadieniu ateityje ! Esu dienorascio prenumeratore nuo pat pirmos dienos ir jei atvirai, tikrai kas diena isijungdama email laukiu jusu pamastymu. Labai patinka jusu skaitytu knygu rekomendacijos. Siandien skaitydama apie ta “Mielosios avialinijos…” tiek juokiausi ir nuspredziau paieskoti online sios knygos anglu kalba (nes vokiskai neskaitau) ..
    dar karta – nuosirdziausios sekmes, grazaus gimtadienio ir skanaus sampano ! ;)

  7. Justas says:

    Sveikinu kolege blogere su jubiliejum ;)