Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Kalakutas Didysis

Parašė Rasa 2009 Jul 28 3 Komentarų

Kalakutas

Savaitgalį buvau sodyboje draugų susitikime ir kaip viena ir programos dalių buvo didelio kalakuto rūkymas ir, žinoma, valgymas..

Niekada dar nebuvau mačiusi tokio dydžio kalakuto.

Šis svėrė net 18 kilogramų… 

Vaikystėje kalakutai buvo daug didesni už vištas, gana agresyvūs ir mes jų labai bijojome, bet jeigu pamatyti tokio dydžio gyvą kalakutą, tai nelabai žinau kur tektų bėgti..

Vyrai turėjo jį paimti dviem rankom, kad padėtų ant padėklo.

O kaip tada tokį kalakutą įdaryti moteriai?

Sodybos šeimininkas rūkė ( lauke, apie 3 valandas) tik pusę kalakuto, nes mūsų buvo apie 20 žmonių, tai daugiau jau ir nebūtume įveikę.

Skonis buvo labai puikus- švelnus, sultingas, mėsytė balta, aiški struktūra. Tiesa, jis buvo marinuotas dar anksčiau.

Tik klausimas: ar ir mes tokie dideli užaugsime kai to kalakuto tokio didelio privalgėme?

Kategorijos: Laisvalaikis

3 Komentarų iki šiol.

  1. valentina says:

    Keista. Motėris dalivauja žudinese ir tame jeučia malonumą. Gal jau laikas nustoti valgiti ką papola. Bent jau dėl savigarbos.

  2. CHAosas to: Valentina says:

    Gal jums pačiai dėl savigarbos geriau būtų buve patylėti, nei žmoniją bandyti sugėdinti dėl jos mitybos įpatumų … O gal jėi išsigimėte, jūs Valentina (dėl nepaaiškintų priežasčių), tai gal manote kad ir žmonija paskui jus turi išsigimti?

  3. kristina says:

    Mane nervina tie visokie vegetarai ypač kai primetinėja savo vegetarizma kitiems. Jei jums patinka nevalgyti mėsos ir gyvulinės kilmės produktu tai nereiškia kad ir kiti privalo ju nevalgyti. Kiekvienas gyvena kaip nori. Aš pažiurėčiau kaip vegetarai vyrai dirbtu pvz statybose,akmens skaldyklose,ir panašaus pobudžio darbuose kur reikalinga fizinė jėga. Užsilenktu nei savaitės neatlaike…. Norint galėt dirbti sunku fizini darba reikalinga mėsa. Tik jau žmoniu pasirinkimas kas nenori tas nevalgo. Net akmens amžiuje mėsa valgė…Žodžiu kas kaip nori tas taip ir maitinasi,neprimetinėkime vieni kitiem maitinimosi ipročiu,ir pasirinkimu.