Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Grilio meniu šiandien ir ryt..

Parašė Rasa 2009 Jul 30 0 Komentarų

restorano "Hazienda" patiekalai

Šiandien vėl lauksime gurmanų restorano kiemelyje.

Specialiai šiems vakarams virtuvės šefo Ruslano sukurtas 5 patiekalų meniu ..

Geras ir ramus vakaras be lietaus, prie vyno taurės..

Užkandis
Keptų baklažanų ir paprikų paštetas

Karštas užkandis
Cukinija, užkepta su voveraitėmis

Karšti patiekalai
Šviežios sardinijos, keptos grilyje su kalendrų bei žalių citrinų sviestu
Kiaulienos šonkauliukai su saldžiarūgščiu padažu, keptais „Shitaki“ grybais bei keptomis bulvėmis su rozmarinų sviestu

Desertas
Slyvos, įdarytos su „Brie“ sūriu su biskvito paplotėliais nuo griliaus, pagardintos apelsinų padažu

Meniu kaina: 89,90 Lt.

Kategorijos: Restoranas, Verslas