Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

wedgwood

Praeitą savaitę spaudoje pasirodė, kad bankrutuoja Airijos porceliano kompanija “Wedgwood”.

Pirmiausia perskaičiusi net nustėrau, nes tai viena iš seniausių, tačiau moderniausių porceliano gamintojų su didelėmis ir giliomis tradicijomis. Vienas iš tikrai ne daugelio pasaulinių brandų porceliano srityje.. Šio porceliano buvo gaminama ir Anglijos karalienei, ir muzikos karaliene vadinamai Madonai ir dar daugeliui kitų įžymybių.

Kompanija “Wedgwood” buvo nupirkusi ir 90,7 proc. “Rosenthal” porceliano kompanijos akcijų. Iš viso joje dirbo apie 10.000 žmonių.

Mūsų parduotuvėje “Zwilling”Stalas ir Virtuvė” tarp kitų brandų, “Wedgwood” porcelianas pats populiariausias. Beje, mes netgi visos Vakarų Europos mąstu buvome vieni iš lyderių pagal pardavimus lyginant su gyventojų skaičiumi.

Dalyvaujant parodose “Wedgwood” stebino naujovėmis, dizaino sprendimais ir tradicijų puoselėjimu.

O KAS TOLIAU?

O gi, viskas po senovei.

Galutiniam vartotojui nieks nesikeis. Gamintojas netgi neinformuoja mūsų, nes užsakymai vykdomi laiku, viskas vyksta kaip ir iki šiol.

O tuo pačiu metu žinoma, kad ieškomas naujas kompanijos pirkejas, kurio tikrai ilgai ieškoti nebereiks, nes tokį brandą perkant sėkmė garantuota, jei optimizuosi sąnaudas.

Kategorijos: Zwilling

Vienas Komentaras iki šiol.

  1. Rene says:

    Kiek reikia turet ziniu,sumanumo,nebijoti rizikos ir t.t….Verslas man toli.Bet is jusu suzinau apie zymius gamintojus ir visai nesvarbu,kad as neturiu tokio porceliano,man idomu,smagu suzinoti.
    Tiesa pasakius,man juokinga,kai zmones tampa pikti,kai negali ko nors ipirkti(kelioniu,daiktu,pramogu…).Juk tiek nedaug tereikia ,kad zmogus butum laimingas.
    isivaizduoju,kazkodel,kad savininkams,kurie nusprende parduoti savo versla,varda kitiems-tai didziulis ivykis,svarbus gyvenimo posukis.bet sakoma,kai uzsidaro vienos durys,atsidaro kitos.gal nori isbandyt save kitur???o gal nereikia galvoti ,kad bankrotas??Na,versle as nesuprantu nieko…