Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Aš,Vadimas,Deividas,Katerina,Stano

Na,pagaliau gera žina visiems, kurie nori šokti arba jau šoka- vienas iš Šokių dešimtuko dalyvių, Vadimas Šuško ( su kitu savo kolega Vitalijum) atidarė savo šokių mokyklą “DANCE TIME” .

Kadangi su Vadimu bendrauju gana nemažai (mokiausi šoki pernai metais pas jį ), turėjau progos sekti visą šokių mokyklos  atidarymo procesą nuo idėjos iki realybės.

Nauja studija atidaryta šiuo metu, kai dažniausiai kažkas bankrutoja ir uždaro savo verslą. Taigi, manau, kad tokios pozityvios žinios pakels mums visiems nuotaiką ir tikėjimą, kad ir šiais laikais, su gera idėja galima rasti vietą po saule.

Vadimas rudenį jau rimtai buvo nusprendęs, kad nori turėti kitokią šokių mokyklą, nei yra iki šiol siūloma. Prisiminkime pamąstymą, kad išliks tik tie, kurie turi unikalią idėją ir sugebės ją įgyvendinti.

Vadimas norėjo, kad jų šokių mokykla žmonėms galėtų pasiūlyti greitesnį ir efektyvesnį mokymosi būdą ( visos pamokos filmuojamos ir tada galima ekrane su treneriu analizuoti koks judesys padarytas ne taip ir kaip jį ištaisyti; be to, išmoktus judesius gali pasikartoti žiūrėdamas internete, nes kiekvienos pamokos pagrindiniai uždaviniai įdedami video formatu ir turėdamas specialų prisijungimo kodą kursų dalyvis gali prisijungęs tuo naudotis), taip pat pasiūlyti tinkamą komfortą- erdvios patalpos, dušas, persirengimo kambarys, automobilių parkavimo galimybės. O beje, ten netgi siūlomos lieknėjimo programos, kur šokių pamokos, dietologo patarimai susijungia į vieną visumą.

 Jau tada kai šokome LTV matėsi, kad Vadimas yra iš tų, kurie nori daugiau, bet ir  stengiasi dėl to daugiau. Buvo net keista, kad jo labai rimtas pažiūris į darbą, konkretumas. Jis punktualus iki begalybės.

Galbūt dėl to nenustebino tai, kad jis su kolega labai kruopščiai dirbo prie studijos verslo planų, rašė marketingo planus, konsultavosi su specialistais ir labai daug darė patys, nebijodami net pačių paprasčiausių darbų. Jų projektas netgi laimėjo konkurse, kurį skelbė Vilniaus savivaldybė smulkiam verslui skatinti.

Taigi, net neabejoju, kad tai bus sėkmingas projektas. Čia susijungia protas ir širdis, nuoširdumas ir darbštumas. Ir tada.. let’s dance…It’s “DANCE TIME”.

Kategorijos: Laisvalaikis, Verslas

Vienas Komentaras iki šiol.

  1. Elena says:

    Visuomet su mielu noru paskaitau Jūsų dienoraštį, o dabar dar tokios šaunios žinios, smagu :) Tikrai puikiai išvystyta idėja, todėl jau žinau kur ateityje keliausim su vyru mokytis šokti.