Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Naujienos mano Blog’e

Parašė Rasa 2009 Jan 26 0 Komentarų

holas-3

Viskas keičiasi, keičiuosi ir aš.

Kažkaip gana ilgai galvojau kaip padaryti, kad mano Blog’e atsirastų daugiau įdomesnių temų, galbūt daugiau tvarkos. Iš savo skaitytojų gaunu įdomių minčių ir galvoju, kad nemažai iš jų būtų įdomios visiems mums.

Paskutiniu metu bandau savo Blog’o temas skirstyti pagal savaitės dienas, t.y. pirmadienį, antradienį rašyti verslo temomis, ketvirtadienį apie maistą, restoranus, šeštadienį filosofiniai pamąstymai, sekmadienį poezija ir pan.

Manau, kad turbūt kiekviename iš mūsų slypi visas minčių ir išminties vulkanas, tik retai kas išdrysta jas parašyti.

Žinoma, jei esi žurnalistas, tai gali rašyti į laikraščius, didelius interneto portalus, tačiau ne žurnalistams rečiau pavyksta ten pakliūti ir pasiekti didesnę auditoriją.

Žinoma, galima daryti ir savo Blog’ą, kas tikrai labai įdomu, tačiau reikalauja nemažai disciplinos ir kantrybės, susikaupimo. Tai papildoma atsakomybė, bet ji smagi.. 

Taigi, aš nusprendžiau visus jus pakviesti pasisvečiuoti mano Blog’e su savo mintimis ir savo patirtimi. Bus įvedama naja rubrika: DRAUGŲ LŪPOMIS APIE…

Daugiausia  šios temos straipsnių pasirodys trečiadieniais, na, o paskui matysime.

Nemažai mano draugų pažadėjo atsiųsti tekstus iš verslo, filosofijos srities. Tačiau manau, kad toje rubrijoke gali būti visos sritys- nuo skanaus patiekalo recepto iki filosofinio traktato.

Taigi, dar noriu papasakoti apie tai, kad mintys persiduoda. Jau praeitą savaitę pradėjau galvoti apie tai, kad kviesiu savo skaitytojus dalintis savo mintimis ir siųsti tekstus man. Ir štai vieną ryta atsikėlusi savo email radau vienos mano draugės laišką, kuriame parašyte, kad ji rado įdomų tekstą ir kadangi skaito mano Blog’ą, tai mano, kad jis tiktų kaip tik mano skaitytojams. Džiaugiausi  tokia žinia ir tai man buvo tarsi patvirtinimas, kad einu teisinga linkme.

Taigi, lauksiu Jūsų minčių, o įdomiausio, daugiausia diskusijų sukėlusio straipsnio autorius kiekvieno mėnesio gale gaus prizą. Vasario mėnesio prizas yra nuostabus anglų kompanijos “Dunoon” porceliano puodelis iš mūsų parduotuvės “Zwilling”Stalas ir Virtuvė” .

Netgi ir tie, kurie niekada nerašė – pabandykite. Tai nerealiai smagu.. :)